Sunt incepatoare

Deoarece este jobul care iti poate oferi siguranta financiara, lucru pe care in ziua de azi cu totii il cautam. XO Studio isi propune sa-ti prezinte realitatea despre aceasta activitate.

Videochatul este legal sau nu? O intrebare pe care o auzim foarte des. In Romania activitatea de videochat este legala, fiind reglementata de legea 196/2003, ulterior modificata si completata prin legea legea 496/2004.

XO Studio indeplineste toate criteriile legale pentru desfasurarea activitatii in conditii optime si legale. Din dorinta de a fi profesionisti pana la capat, nu ne abatem de la cadrul legislativ aferent acestui domeniu de activitate.

Studioul este adaptat in deplina concordanta fata de normele si prevederile legale in vigoare: puncte de lucru declarate, licente pentru software-ul folosit, contracte de munca pentru modele, taxe si impozite platite catre stat. Noi nu functionam intr-un apartament sau in conditii insalubre precum alte studiori care ofera procentaje exagerate de 70-80% si care functioneaza la limita sau chiar in afara legii.

XO Studio a impus un standard de calitate in domeniu care acum serveste drept model pentru multe alte studiori. Pentru ca modelul sa lucreze legal sunt necesare urmatoarele acte: carte de identitate (buletin) care sa dovedeasca varsta minima de 18 ani. Toate aceste eforturi sunt facute pentru a asigura o buna desfasurare a activitatii in conditii legale fara a expune colectivul eventualelor riscuri.

Atentie!!! Nu acceptam sub nici o forma o persoana care nu poate prezenta un buletin de identitate la cererea de angajare sau care nu poate dovedi ca are varsta minima de 18 ani, in momentul angajarii.

Pentru ca suntem legali, nu primim cupluri sau orice alte asocieri care ar incalca legea!