Testimoniale

Testimonial XO Studio

La XO Studio ma simt minunat

“Ma numesc Roxana, am 27 de ani si lucrez in acest domeniu de 9 ani. Am inceput singura timp de 2 ani de zile, apoi inca 1 an la diferite studiouri. Ma saturasem sa tot umblu din studio in studio deoarece nu gaseam ce imi doream eu: seriozitatem, colectiv, intelegere si conditii bune de munca.

De 6 ani lucrez la XO Studio, unde ma simt minunat. Acest job impreuna cu personalul profesional, mi-au oferit posibilitatea de a-mi creea mie si fetitei mele o viata mai mult decat decenta permitandu-mi chiar vacante prin lume la fiecare 2 luni.

Recomand cu caldura acest studio. Incercati si voi si cu siguranta nu o sa regretati.”

Testimonial XO Studio

Sunt foarte multumita de realizarile mele

“Ma numesc Steluta, sunt din Teleorman si am 20 de ani. Colaborez cu acest studio de 1 an de zile.

La inceput a fost greu deoarece nu stiam limba engleza foarte bine, insa cu seriozitate si perseverenta am invatat multe lucruri. Echipa XO Studio m-a ajutat foarte mult, m-a sprijinit si mi-a oferit tot ce am avut nevoie sa capat experienta.

Acum sunt foarte multumita de realizarile mele, cunosc 3 limbi straine la nivel avansat, ma pot intretine singura in Bucuresti, imi ajut parintii financiar si reusesc sa platesc facturile.”

Testimonial XO Studio

Acum am un job banos, dar si incredere in mine

“Hellow … Ma numesc Malina, am 25 de ani si sunt din Bucuresti. Lucrez la XO Studio de 3 ani. De cand eram mica ma simteam slabuta si uratica, desi toata lumea imi spunea ca sunt draguta. Din cauza asta am fost intotdeauna timida si pudica.

Am incercat sa ma angajez ca vanzatoare, dar isi bateau joc de mine cu salariu, iar de facultate nu aveam timp.

Mi-a fost foarte greu sa vin la interviu din prima zi de training, mai aveam putin si fugeam. Colega care ma invata a fost minunata si m-a invatat sa ma cunosc, sa ma pun pe mine in valoare si sa ma plac pe mine insami. Acum nu numai ca am un job banos, dar si incredere in mine.”

Testimonial XO Studio

Am facut o alegere buna

“Ma numesc Mirela, am 20 de ani si sunt din Bucuresti. Lucrez alaturi de XO Studio de 1 an de zile si consider ca am facut o alegere buna.

Imi place mult colectivul din studio, atmosfera de la munca.”