Vreau alt studio

XO Studio este un studio recunoscut pentru faptul ca isi respecta foarte mult colaboratoarele. La noi nu se pune problema, sub nici o forma, de incalcarea drepturilor fetelor care lucreaza aici. Noi stim ce inseamna respectul, discretia si siguranta si ne straduim in fiecare zi sa pastram cele mai inalte standarde.

Dupa angajarea ca model de videochat la XO Studio, ai libertatea de a renunta la videochat oricand doresti, fara niciun preaviz, fara niciun fel de obligatie din partea ta.

Videochat de acasa

Vrei sa faci videochat de acasa? Noi suntem solutia ta! Oferim pana la 75% COMISION!

Foarte multe modele aleg sa lucreze de acasa deoarece isi pot organiza timpul asa cum vor, fara limita de timp. Tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca ai o conexiune buna la internet, un calculator si o camera web, iar in cazul in care nu le ai si nu stii ce sa cumperi, noi iti oferim tot suportul tehnic, atat la achizitionare, cat si pe parcurs.

Colaboararea cu noi iti ofera cele mai mari avantaje incepand de la discretie, training si pana la suport tehnic! Toate datele tale sunt strict confidentiale si nu pot fi accesate de persoane din Romania!

Avantaje VIDEOCHAT DE ACASA

  • poti lucra din orice oras doresti
  • beneficiezi de conturi pe cele mai importante site-uri de videochat din lume
  • beneficiezi de suport tehnic pentru achizitionare echipamente cat si pentru mentenanta
  • training specializat
  • plata zilnica
  • flexibilitate: tu alegi cat si cum lucrezi.